Organisatie S.C.A. trekt stekker uit Oldtimerfestival Meddo

Stichting Contactgroep Achterhoek kortweg S.C.A.-Oldtimers en S.C.A. O.O. hebben afgelopen week een drastisch besluit genomen om voor beide stichtingen definitief het doek te laten vallen, door deze per direct op te heffen. Krimp door vergrijzing en vrijblijvendheid zijn de grote boosdoeners tot deze ingrijpende beslissing. Mensen willen zich nergens meer aan (ver)binden waardoor het op termijn onmogelijk bleek (bestuurs)functies in te vullen.

Bestuur S.C.A.-Oldtimers Oldtimerfestival Meddo

Foto: Bestuur S.C.A.-Oldtimers Oldtimerfestival Meddo.

Het bestuur van beide stichtingen die nagenoeg vanaf het eerste uur bij de organisatie betrokken waren hadden de afgelopen tijd meerdere mensen actief benaderd, maar heeft tot nu toe geen personen gevonden die het stokje voor een nieuwe periode willen overnemen.

Aanmelden bestuurskandidaten

De huidige organisatie geeft middels het persbericht andere kandidaten een laatste kans om zich binnen afzienbare tijd aan te melden bij de huidige voorzitter Eddie Weyenborg.

Oldtimerfestival Meddo

Stichting Contactgroep Achterhoek kortweg S.C.A. actief in het oosten van Gelderland geniete landelijke bekendheid met hun “Oldtimerfestival Meddo” wat jaarlijks in het derde weekend van september georganiseerd werd. Naast een groot aantal tractoren en stationaire motoren wisten ook oldtimerauto’s, motorfietsen, campers, bestel- en vrachtauto’s jaarlijks de weg naar Meddo te vinden. In 2019 organiseerden zij voor de 26ste keer voorlopig hun laatste festival, want in verband met de coronapandemie kon de 27ste editie afgelopen jaar al geen doorgang meer vinden. Bij de laatste editie bezochten 1000 oldtimers het festival Meddo. Verder organiseerden zij jaarlijks tractor oldtimerritten.

Luchtfoto Oldtimerfestival Meddo

Foto: Luchtfoto Oldtimerfestival Meddo.

Johan Zweerink onvoorwaardelijke P.R. man festival Meddo

Onvoorwaardelijke P.R. man van de festiviteiten in Meddo was Johan zweerink, die vele jaren met de alom bekende gele flyers het hele land door vele evenementen bezocht om Oldtimerfestival Meddo landelijk op de kaart te zetten! Sinds 2003 hield hij met zijn vele nieuwsbrieven alle oldtimerliefhebbers op de hoogte van de festiviteiten en actuele ontwikkelingen.

Johan Zweerink onvoorwaardelijke P.R. man

Foto: Johan Zweerink onvoorwaardelijke P.R. man.

S.C.A. (Stichting Contactgroep Achterhoek) werd in 1994 opgericht en telde ongeveer 200 donateurs. Als er zich geen gegadigden melden voor een bestuursfunctie zal het doek na 27-jaar voorgoed vallen…

Contactgegevens:
Stichting Contactgroep Achterhoek
p/a Eddie Weyenborg
Vragenderweg 72
7134 NA VRAGENDER
T. 06-23368810
E. eddie.weyenborg@tele2.nl
W. www.meddo.info