HMT start met speciale jeugdactiviteiten

De HMT wil alle jeugdigen oldtimer hobbyisten beter bij de activiteiten binnen de vereniging betrekken. Zij willen dit mede kracht bijzetten ‘door met een jonge groep liefhebbers speciale activiteiten te organiseren’.

Eerste HMT hobbyistenbezoek voor jeugdleden

Foto: Eerste HMT hobbyistenbezoek voor jeugdleden.

Op deze eerste avond wil de HMT alle liefhebbers t/m 30 jaar op een bijzondere wijze kennis laten maken, met als belangrijkste doelstelling om “interesse in onze hobby aan volgende generaties door te geven”.

Idee achter activiteiten voor jeugdigen t/m 30 jaar

Momenteel lift veel jeugd mee op het HMT-lidmaatschap van vader of opa, maar heeft hier zelf verder geen voordelen bij. Door deze groep jongeren op exclusieve bijeenkomsten samen te brengen, hoopt de organisatie ze beter bij de vereniging te betrekken.

De geplande activiteiten kunnen uiteen lopen van een hobbyistenbezoek of cursusavond, tot een gezamenlijk bezoek aan een museum of evenement. Om iedereen nadrukkelijk met elkaar in contact te brengen, is er naast Whatsapp voor leden- ook een Snapchat-groep speciaal voor jeugdleden in het leven geroepen. Hiermede hoopt de organisatie zowel leden- als jeugdleden zoveel mogelijk met elkaar en de lopende activiteiten te verbinden.

Deelnemen aan deze groepen kan via onderstaande links:

www.tinyurl.com/whatsappgroep-hmt
www.tinyurl.com/snapchatgroep-hmt

Eerste jeugdactiviteit zaterdag 26 november

Op zaterdag 26 november staat de eerste jeugdactiviteit in de vorm van een hobbyistenbezoek gepland, waar alle HMT leden met introducé van harte welkom zijn bij Jos van Bommel Machines in Deurne.

Bij zijn bedrijf ‘waar een prachtige verzameling tractoren is te bezichtigen’ reviseert Jos oldtimer tractoren. Op deze bijeenkomst zijn we onder het genot van een drankje natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie voor de volgende activiteiten allemaal aan leuke ideeën hebben. Ook als je tijdens deze avond niet aanwezig kunt zijn vernemen wij van eenieder heel graag eventuele nieuwe suggesties!

De HMT organisatie verwelkomt alle jonge leden- en introducés graag op zaterdag 26 november a.s. vanaf 20.00 uur bij Jos van Bommel op onderstaand adres:

Van Bommel Machines
Bruggenseweg 7
5752 SC Deurne
» Plan route…

Leden- en introducés vooraf aanmelden…

Vooraf met eventuele introducé aanmelden kan via: jeugd@hmtklep.nl of 06-34767730.

Namens de Jeugdcommissie HMT,
Joan Dorst, Joost Kant, Ilse Koppens en Frank van der Heijden.