Nieuw Tractorpulling evenement in Asten

Na ruim twee decennia aan tractor evenementen bij de Krum aan de Heesakkerweg kan deze groep binnen de Astense gemeenschap niet bepaald meer als een onbekende sector worden gezien, maar naast deze festiviteiten is zich de laatste maanden achter de schermen een nieuwe organisatie aan het ontplooien ter bevordering van de professionele Tractorpulling Sport. Zo zag Stichting Tractor Pulling Asten in het najaar van 2022 officieel het levenslicht.

Nieuw Tractorpulling evenement in Asten

Foto: Nieuw Tractorpulling evenement in Asten.

Martijn van Zeeland en Teun Claassen beiden geen onbekende deelnemers aan de Astense festiviteiten, willen samen met Marcel Koolen en een groep liefhebbers van deze tractor sport ‘een groot tweedaags evenement met professionele tractorpulling tractoren samen brengen op een gloednieuw evenemententerrein in de buurt van de Meijelseweg even ten zuiden van Asten-Heusden’.

Data Tractorpulling Asten

Het is de bedoeling dat de 1e editie van Tractorpulling Asten in het pinksterweekend op 27 en 28 mei gaat plaatsvinden.

Compleet wedstrijd- en feestprogramma

De volledige accommodatie staat ingetekend met twee wedstrijd banen, waar de deelnemers met hun tractoren zich in de diverse klassen van hun sterkste kant laten zien, aangevuld met een tweedaags feestprogramma!

Zoals ze op hun facebook- en Instagram pagina’s aangeven belooft het een groot spektakel te worden. Alle geïnteresseerden kunnen de laatste ontwikkelingen zoals acties, inschrijvingen, reglement, locatie en meer volgen via onderstaande media kanalen.

www.facebook.com/tractorpullingasten
www.instagram.com/tractorpullingasten

Daarnaast wordt er nog gewerkt aan een nieuwe website welke via www.tractorpullingasten.nl operationeel zal gaan!