Geslaagde Oldtimertreffen Klooster Graefental

Op 8 en 9 juni werd tijdens het Pinksterweekend voor de 12e keer een oldtimer tractortreffen georganiseerd door “Treckerfreunde Hommersum Kessel” welke dit jaar voor de tweede keer georganiseerd werd op de terreinen van Klooster Graefental. Een prachtig decor aan oudheden van schuren en stallen en het complete klooster maakte de locatie voor het tractorevenement alleen maar completer en nog mooier. Een prachtlocatie om al deze oude tractoren aan het werk te zien.

Oldtimertreffen Klooster Graefental 2019 • 08 & 09-06-2019

Foto: Oldtimertreffen Klooster Graefental 2019.

Deze ontmoeting bij Goch en Kleve is een van de grootste bijeenkomsten aan de Nederrijn en in NRW met naast deelnemers uit eigen land ook uit het nabijgelegen Nederland en België.

Meer dan 600 Hanomag, Eichner, Güldner, Bulldogs en andere bekende tractormerken konden bekeken worden, maar waren ook te horen! Veel tractoren zullen bij het boomstamtrekken en landbewerken laten zien wat zij kunnen.

Er waren lekkere hapjes, snacks en drankjes voor de bezoekers ter versterking van de inwendige mens. Voor de kinderen was er van alles te beleven, zoals bijvoorbeeld: een springkasteel, een zandbak, schmink en hoefijzersmeden.

De Treckerfreunde Hommersum Kessel vierde dit jaar hun 22 jaar bestaan.