Van Rock ’n Roll tot feestmuziek ’n Keer wat anders

Van Rock ’n Roll tot feestmuziek. Feestrock, polderrock, geeft het maar een naam. Het is in ieder geval Rock! met Gegarandeerd feest over de vloer!

Op zondagavond gaan ze helemaal los wan dan zal Feestrock medleyband ’n Keer wat anders! de revue passeren. Want zijn maken de Nederlandse podia onveilig met een verzameling hits uit binnen- en buitenland, gebracht met kolderieke capriolen en veel, heel veel lol!

MDD Asten 2019 - Van Rock 'n Roll tot feestmuziek • 21-04-2019

Foto: NKWA bestaat uit: René Toetsen en zang, Jarco Drums en zang, Patrick Gitaar en zang, Rienco Basgitaar en (duitse)zang.

Met een muzikale tsunami vliegen je de pop- en rockklassiekers om de oren, waarbij we moeiteloos van Abba via Paul de Leeuw bij Status Quo uitkomen, waarna we in één ruk doorgaan met Guus Meeuwis om via Queen en Normaal weer terecht te komen bij – we noemen maar wat – One Direction of Hennie Huisman. Met tussendoor Rowwen hèze, Ike & Tina Turner en Madness. Kortom: Feestrock, met een hoofdletter F. Of beter nog: met allemaal hoofdletters: FEESTROCK!

MDD Asten 2019 - Van Rock 'n Roll tot feestmuziek • 21-04-2019

Wij rijgen als het ware verschillende nummers van verschillende artiesten aan elkaar waardoor je een aaneensluiting van hoogtepunten kunt verwachten. Erbij zijn is meemaken! deze maffe band maakt de Nederlandse podia onveilig.

Zorg dat je d’r bij bent zondagavond 21 april vanaf 20.00u naar de grote feesttent in Asten.

Lees hier alles op hun website www.nkeerwatanders.nl en Facebookpagina www.facebook.com/nkeerwatanders