VC de Krum blikt terug op Grandioos weekeind in Asten…!!!

De organisatie achter de 20ste editie van de Motorische Demo-Dagen kan terugblikken op een grandioos weekeinde in Asten. Het weer werkte weer naar volle tevredenheid mee. Geen temperaturen zoals afgelopen jaar, maar wel een weekeind waar het kwik opliep tot dik in de 25°C. Ook in de avond bleef het nog lang warm met heerlijke zomerse taferelen.

Foto: Rob Fritsen - VC de Krum blikt terug op Grandioos weekeind in Asten...!!! • 25-04-2019

Foto: Rob Fritsen – VC de Krum blikt terug op Grandioos weekeind in Asten…!!!.

Na alle voorbereidingen die al begin maart van start gingen zijn er weer de nodige werkzaamheden verzet om alles op rolletjes te laten verlopen. Want die inzet is de alles bepalende factor voor een 100% geslaagd evenement. Een uitwerking die zichzelf telkens weer vertaald vanuit het vele werk van al die man- en vrouwuren achter de schermen die uiteindelijk in een weekeind tot een voortreffelijke uiting komt. Want allemaal samen hebben we het toch weer geflikt en staan deze dagen bij vele deelnemers en bezoekers weer in de hoofden geprent als: “Whow wat een weekeind van formaat” dit was er weer een om niet zomaar te vergeten…!!!

Een onvergetelijk weekend vol sfeer met demonstraties, oldtimers, livemuziek en veel saamhorigheid met een hoog “ons kent ons gehalte”. Alle ingrediënten die een geslaagd weekeind compleet maakten.

We danken daarbij alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers welke dit evenement voor een breed publiek mogelijk maakten.

En last but not least een groot woord van dank aan Martin & Winny van Loon die jaarlijks als gast heer/vrouw de volledige accommodatie aan ons ter beschikking stellen.

 

Namens de organisatie VC de Krum, BEDANKT…!!!
Stefan Adriaans