30 Jaar WC Experience LIVE in Asten

De aftrap van de 20e Motorische Demo-Dagen is al 30 jaar een knaller van formaat als het om feesten gaat, want een show van WC Experience is alsof je door ’n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden. De ondersteuning wordt gerealiseerd door ’n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent. WC Experience is dus meer dan 5 muzikanten. Het is ’n compleet muziekcircus wat de feesttenten en festivals in het land wil laten knallen van oer echte Brabo-rock!

MDD Asten 2019 - WC Experience The 'Rock 'n Loll' legends van de oer echte Brabo-rock. • 19-04-2019

Foto: WC Experience The ‘Rock ’n Loll’ legends van de oer echte Brabo-rock.

Al 30 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland: WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen. The ‘Rock ’n Loll’ legends de Bra “Band” op z’n Brabands een term die inmiddels maar bij één band goed past: “De WC Experience”.

‘Pannekoek’, ‘Bakkes oep ne kaai’, ‘Voile shitzooi’, ‘Oos Ooma’, ‘Mag ik Hier Roken?’… allemaal hits van dé WC die wereldberoemd zijn in het land van feesttenten en dorpsfeesten door de lage landen “want daar zingt iedereen in refrein:  ‘Kat hangt wir in de gordaine maid. En d’n hond hed zitte knauwe aon oons nieuw tapait. Dus es gai morge vur gordaine naor Leenbakker raidt, dan gao ik vur vloerbedekking naor de Carpet Right”.

Dit mag je niet missen dus kom vrijdag 19 april vanaf 20.00u naar de feesttent in Asten voor de oer echte Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal want dit word ongetwijfeld een groot Muziekfeest…!!!

Kijk voor meer informatie op hun website: www.wcexperience.nl en facebookpagina www.facebook.com/wcexperience