Tractor Toertocht VC de Krum zondag 10 juli 2022

Door alle drukte tussen de evenementen door heeft VC de Krum op de valreep besloten na twee jaar stilte weer een Oldtimer Tractor Toertocht organiseren. Dus geven we a.s. zondag in het tweede weekend van juli opnieuw acte de présence voor de 23e toertocht door de Peel.

Tractor Toertocht VC de Krum zondag 10 juli 2022

Foto: Tractor Toertocht VC de Krum zondag 10 juli 2022.

Hiermee hebben we voor komende week een belangrijke uitdaging om genoeg deelnemers bijeen de verzamelen! Dus bij voldoende vooraanmeldingen zal deze aanstaande zondag 10 juli plaatsvinden vanaf de vaste startlocatie bij Café Bright Side in het centrum van Zeilberg (Gem. Deurne).

Vanaf 10.00 uur verzamelen de tractoren op het plein bij de kerk en wordt u bij Café Bright Side ontvangen voor een kop koffie en een broodje waarna de tocht omstreeks 11.00 uur van start zal gaan.

Halverwege de tocht maken we een picknick stop voor het nuttigen van broodjes Hamburger, koffie en frisdrank. Deze locatie staat jaarlijks garant voor een mooie bezienswaardigheid om naar uit te kijken.

Pauzestop Tractor Toertocht VC de Krum

Foto: Pauzestop Tractor Toertocht VC de Krum.

Omstreeks 17.00 uur zal de tocht met een goede uitgebreide versnapering (eten en drinken) weer eindigen. Hier zal dan een groepsfoto van de deelnemers met hun tractoren worden gemaakt.

Aanmelden Oldtimer Tractor Toertocht

Voor deelname aan deze tocht kan vooraf worden ingeschreven via 06-53 25 18 08 of via e-mail info@vcdekrum.nl.