Toertocht VC de Krum 2020 afgeblazen

Na het afgelasten van de Motorische Demo-Dagen ‘een maand geleden’ werd gisteren na mededelingen van de Rijksoverheid en het RIVM duidelijk dat de jaarlijkse Tractortoertocht op zondag in het tweede weekeind van Juli geen doorgang kan vinden.

Toertocht VC de Krum 2020 afgeblazen

Foto: Toertocht VC de Krum 2020 afgeblazen.

De Krum Toertocht die al sinds 1997 word georganiseerd door de peelregio zal hiermede voor de eerste keer in de geschiedenis niet verreden worden.

Pepijn Brouwers en Patrick van Berlo startte destijds met de eerste tractortoertocht welke onder de vriendenclub georganiseerd werd. Met als vertrek- en eindlocatie de hoogdonkseweg in Liessel waar diezelfde avond in aanwezige feesttent ook een verbroerderlijke feestavond zou plaatsvinden. Deze happening was zo succesvol dat het de definitieve grondlegger werd voor de verdere festiviteiten van VC de Krum.

Een jaar later in 1998 was de toertocht voor iedere liefhebber met oldtimer tractor toegankelijk en is deze na 22 jaar nog steeds een succesformule, welke dit seizoen alweer z’n 23-ste editie zou beleven.

Volgend jaar is de toertocht op zondag 11 juli 2021. De organisatie hoopt iedereen dan weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in Zeilberg, voor alsnog de 23-ste Tractortoertocht.

Bestuur VC de Krum

» Gallery Tractortoertocht VC de Krum 1998