Legendarische Oldtimer Tractor verzameling bij Geldof Tractors

Een werkelijk unieke verzameling van meer dan 185 vintage tractoren. Deutz, Lanz, Hanomag, John Deere, SFV Vierzon, Case en vele anderen. Alle trekkers werken en zijn opgeslagen in een grote industriële hal te Harelbeke (België).

Michel Geldof heeft de mogelijk grootste privécollectie van tractoren in Europa opgebouwd.

In de grote tentoonstellingsruimte kan de omvang van de collectie en het werkelijk uitstekende restauratiewerk volledig worden gewaardeerd, met rij op rij tractoren, elk met een eigen verhaal. De werkplaats van het museum, die een eigen spuiterij en alle mogelijke werktuigen bevat die nodig zijn voor dergelijk werk: zo’n workshop zou de jaloezie zijn van elke liefhebber van een tractor.

Michel Geldof begon in het begin van de jaren 90 met het verzamelen van veterintractoren. In zeer korte tijd lukte het hem om de volledige Deutz-collectie te krijgen, alle modellen die met de MTZ-modellen begonnen en eindigden met de D8005. Later breidde de collectie zich uit tot handelsmerken Lanz Bulldog, Hanomag, John Deere, Société Française Vierzon, Case en vele andere… Tegenwoordig richt Michel Geldof zich op zeer oude machines, met ijzeren wielen en op Prairie Tractors.

De imposante en unieke privé collectie van Michel zal voor de laatste maal tentoongesteld worden.

Meer dan 150 tractoren, werkende stoommachines, Prairie Tractoren, waaronder meerderen exclusieve modellen samengevat in 185 vintage tractoren en 30 jaar passie!

Opbrengst voor het Kinderkankerfonds.

Wees er zeker bij en steun het goede doel want de opbrengst gaat integraal naar het Kinderkankerfonds.

Zondag 7 oktober – 10.00u tot 17.00u
Ingang bijdrage: €5/pers. (Kinderen onder de 12 jaar gratis)
Info: www.kinderkankerfonds.bewww.geldof-tractors.com

Opendag Unieke verzameling Oldtimer tractoren

Geldof Tractors
Vierschaar 4
8531 Harelbeke
België  »»» Plan hier uw route

» Klik op een afbeelding om de Gallery te openen…