Start voorinschrijving MDD 2020

Vandaag er een start gemaakt met de voorinschrijvingen aan de Motorische Demo-Dagen van 2020. Hiervoor heeft VC de Krum de afgelopen week alle stapels inschrijfformulieren de deur uit gedaan.

Nu alle post is verzonden is starten tegelijkertijd ook de online inschrijvingen want zo heeft iedereen net zo veel kans om op tijd aan te melden.

21ste Motorische Demo-Dagen 17-18-19 april 2020

Foto: 21ste Motorische Demo-Dagen 17-18-19 april 2020.

Deelnemers welke dit jaar van de mogelijkheid gebruik maken om online in te schrijven ontvangen met ingang van 2021 géén inschrijfformulier per post, maar krijgen dan ieder jaar een email per wanneer de online inschrijvingen zullen starten. Hiermede willen we de hoge druk- en verzendkosten voor de toekomst beperken!

Deelnemers welke het afgelopen jaar al online hebben ingeschreven ontvangen vanaf dit jaar dus géén inschrijfformulier per post maar worden voortaan per mail geïnformeerd wanneer de online voorinschrijvingen starten.

Iedereen die geen gebruik maakt van deze online mogelijkheden blijft gewoon aan het begin van het nieuwe jaar zijn inschrijfformulier in de brievenbus ontvangen.

» Lees hier alle info over de inschrijvingen