Presentatie volledig programma MDD 2023

Met nog ruim 6 weken te gaan komt de 21ste editie van de Motorische Demo-Dagen met rasse schreden dichterbij en maakt de organisatie het volledige programma bekend.

Presentatie volledig programma MDD 2023

Foto: Presentatie volledig programma MDD 2023.

Want zoals reeds vertrouwd brengt het evenement uitgebreide randactiviteiten met zich mee, waaronder verschillende Live Bands die de revue zullen passeren in onze feesttent.

Live programma

Op vrijdag trapt de Limburgse Rock Coverband Pigtail het weekend af. Zaterdag wordt het een grote gezelligheid en feest met regioband Fiesta Orkesta. Zondagmiddag is het weer Ready to rock met Roy Janssen Live on Stage met een super sfeer en alle herkenbare live muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s.

Muzikale aanvulling

Verder is er zondagmiddag als Nostalgische gast DJ ook nog Frenkel Swinkels met Vinyl 70’, 80’ en 90’ muziek.

DJ Peerke

Alle live optredens worden het gehele weekend omlijst door DJ Peerke van Drive-in show Fiësta.

Aanvangstijden

De feesttent is voor het publiek geopend op vrijdag van 20.00u tot 01.00u en zaterdag van 10.00u tot 01.00u. De Live bands zijn deze dagen vanaf 20.00u GRATIS toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Zondag is de tent van 10.00u tot 18.00u geopend en geldt de reguliere entree.

Kortom, de Motorische Demo-Dagen is een gezellig weekend voor hobbyisten “jong & oud” met oldtimertractoren en veel muziek.

» Lees hier meer…