MDD desondanks niet op de kalender in 2022

De organisatie achter de Motorische Demo-dagen verkeerde de afgelopen weken in dubio rond de C… pandemie. Normaliter beginnen de voorbereidingen half december, maar in die tijd was er nog onvoldoende bekend over de mogelijkheden voor het komende seizoen. Ook de persconferentie van 25 januari jl. gaf geen directe duidelijkheid voor de aanstaande periode en bleef het afwachten wat de autoriteiten zouden beslissen. Het was sowieso moeilijk om na twee jaar stil te hebben gelegen een nieuwe start te maken en alles af te tasten wanneer we konden starten.

MDD desondanks niet op de kalender in 2022

Foto: MDD desondanks niet op de kalender in 2022.

In de regio hadden inmiddels al steeds meer evenementen het besluit genomen de voorbereidingen onder voorbehoud te hervatten en hun activiteiten alvast op de agenda te plaatsen, alleen bij de Krum bleef het lange tijd angstvallig stil en werd een ieder tot het laatste moment in spanning gehouden, maar afgelopen dinsdag hakte het bestuur de knoop definitief door.

Normaliter waren rond deze tijd al enkele maanden voorbereiding gepasseerd, welke amper 8 weken voor het evenement moeilijk zijn in te halen. Daarbij moeten voor zowel het bestuur als de vrijwilligers alle neuzen dezelfde kant opstaan om alles binnen een relatieve termijn in te plannen. Maar na de evaluatie werd in korte tijd duidelijk dat er veel beslommeringen nodig zijn om deze achterstand in een kortstondige periode door de bocht te trekken en is besloten het evenement door te schuiven naar 14-15-16 april 2023.

Bestuur
VC de Krum