Motorische Demo-Dagen 2020 geannuleerd

De maatschappelijke effecten van het coronavirus troffen de afgelopen weken al diversen evenementen in onze regio. Hierbij volgden wij ook steeds de berichtgeving van het Ministerie en het RIVM.

Motorische Demo-Dagen 2020 geannuleerd

Foto: Motorische Demo-Dagen 2020 geannuleerd.

Maar nu de ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen en er steeds zwaardere middelen worden ingezet om het virus te bestrijden moeten ook wij onze conclusies trekken, welke tot consequentie hebben dat de 21e editie van de Motorische Demo-Dagen zal worden geannuleerd.

Het spijt ons heel erg dat we jullie als deelnemers en bezoekers niet de mooie showdagen kunnen bieden waar we allemaal op gerekend hadden. Ook voor onze medewerkers is dit extra teleurstellend, want zij hebben de afgelopen tijd veel werk verzet in de aanloop naar het evenement, maar we kunnen momenteel niet anders dan gehoor geven aan de huidige ontwikkelingen waar het niet laten doorgaan van het evenement op dit ogenblik de enige juiste beslissing is.

De Motorische Demo-Dagen die sinds 1998 door VC de Krum georganiseerd worden zijn in de historie al vaker geannuleerd, ‘door de MKZ-crisis in 2001 en de Vogelgriep in 2003’. De Astense tractorshow zal nu worden verschoven naar 16, 17 en 18 april 2021.

Voor nu willen we iedereen die direct door het virus geraakt wordt heel erg veel kracht en beterschap toewensen, dat zij samen deze crisis situatie ‘zo snel mogelijk te boven komen’. Met enorm veel respect voor al het personeel in de hulpverlening die momenteel ongetwijfeld een zware tijd tegemoet gaat…!

Bestuur
VC de Krum