Voorinschrijving MDD 2019 start binnenkort

Op korte termijn wordt er een start gemaakt met de voorinschrijvingen aan de Motorische Demo-Dagen van 2019. Hiervoor is VC de Krum momenteel druk doende alle stapels aan inschrijfformulieren de deur uit te werken.

Als alle post is verzonden is starten tegelijkertijd ook de online inschrijvingen want zo heeft iedereen net zo veel kans om op tijd aan te melden.

Voorinschrijven Motorische Demo-Dagen 2019

Deelnemers welke dit jaar van de mogelijkheid gebruik maken om online in te schrijven ontvangen met ingang van 2020 géén inschrijfformulier per post, maar krijgen dan ieder jaar een email per wanneer de online inschrijvingen zullen starten. Hiermede willen we de hoge druk- en verzendkosten voor de toekomst beperken.

Deelnemers welke het afgelopen jaar al online hebben ingeschreven ontvangen vanaf dit jaar dus géén inschrijfformulier per post maar worden binnenkort per mail geïnformeerd wanneer de online  voorinschrijvingen starten.

Iedereen die geen gebruik maakt van deze online mogelijkheden blijft gewoon aan het begin van het nieuwe jaar zijn inschrijfformulier in de brievenbus ontvangen.