Tractortoertocht VC de Krum 15 juli 2018

-Persbericht-

Ook dit jaar geeft VC de Krum zondags in het tweede weekeind van Juli acte de présence voor hun jaarlijkse Tractortoertocht. Want op zondag 15 juli a.s. organiseren we voor de 21e keer een Tractortoertocht door de Peel.

Geïnteresseerde toerders met oldtimertractoren zijn van harte welkom in het centrum van Zeilberg (Gem. Deurne). Vanaf 10.00u verzamelen de tractoren op het plein bij de kerk en wordt u bij Café Bright Side ontvangen voor een kop koffie en een broodje waarna de tocht omstreeks 11.00u van start zal gaan.

Tractortoertocht VC de Krum 15 juli 2018 • 06-07-2018

Halverwege de tocht maken we een picknickstop voor het nuttigen van broodjes Hamburger, koffie en frisdrank. Deze locatie staat jaarlijks garant voor een mooie bezienswaardigheid om naar uit te kijken.
In het verleden waren dit musea met vele authentieke materialen bij hobbyisten op locatie.

Omstreeks 17.00u zal de tocht eindigen, waar de koffie al klaar staat.
Hier zal dan een groepsfoto worden gemaakt van de deelnemers met hun tractoren.

Tijdens de toertocht van afgelopen jaar hadden heel wat deelnemers met oldtimertractoren zich ingeschreven en zo stonden rond 11.00u weer veel tractoren in de startblokken om aan een tocht van 60km te beginnen. Inclusief bijrijders waren alle mensen getuigen van een prachtige tocht door de Brabantse en Limburgse Peelgemeenten.

Voor deelname aan deze tocht kan vooraf worden ingeschreven
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.
06-53 25 18 08 of via e-mail info@vcdekrum.nl of via de Facebook Evenementen pagina

Meer informatie staat op de webpagina https://vcdekrum.nl/toertocht

Allemaal tot ziens op zondag 15 juli as.