Presentatie volledig programma MDD 2024

Met nog 5 weken voor de boeg komt de 22ste editie van de Motorische Demo-Dagen alweer snel dichterbij en maakt de organisatie het volledige programma bekend. 

Presentatie volledig programma MDD 2024

Foto: Presentatie volledig programma MDD 2024.

Want zoals reeds alom bekend is brengt het evenement uitgebreide randactiviteiten met zich mee, waaronder verschillende Live Bands die ’s avonds in de feesttent de live muziek verzorgen.

Live programma

Vrijdag
Op vrijdag trapt de Limburgse Rock ’n Roll feestband Trade Mark het weekend af, die met hun 37ste jaargang aan ervaring de juiste snaren weten te raken om er een ongekend oorverdovend feest van te maken.

Zaterdag
Zaterdag wordt het voor het tweede jaar op rij, met regioband Fiesta Orkesta een grote gezelligheid aan feest.

Zondag
Zondagmiddag is het weer Ready to rock met Roy Janssen Live on Stage met een super sfeer en alle herkenbare muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s.

Muzikale aanvulling

Alle liveoptredens worden het gehele weekend omlijst door DJ Peerke van Drive-in show Fiësta.

Aanvangstijden

De feesttent is voor het publiek geopend op vrijdag van 20.00u tot 01.00u en zaterdag van 10.00u tot 01.00u. De Live bands zijn deze dagen vanaf 20.00u GRATIS toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Zondag is de tent van 10.00u tot 18.00u geopend en geldt de reguliere entree.

Kortom, de Motorische Demo-Dagen is een gezellig weekeinde voor hobbyisten “jong & oud” met oldtimertractoren en veel muziek.