Iedereen bedankt voor een geweldig weekeind…!!!

Afgelopen weekeind vonden de Motorische Demo-Dagen plaats welke voor de 19e keer door VC de Krum georganiseerd werden ‘geflankeerd met veel zon en hoge temperaturen tot tegen de 30°C waren alle records verbroken’. Nog nooit liep het kwik zo hoog op tijdens de Motorische Demo-Dagen en nadat de eerste deelnemers zich op het kampeerterrein geïnstalleerd hadden namen ze binnen de kortste keren plaats onder een tentje of parasol. Tot in de late uren was het heerlijk toeven buiten. Zo liep je rond 11u in de avond nog gewoon in T-shirt en korte broek. Een letterlijk verschil van “dag en nacht”. Meestal is er nachtvorst en staan de kachels op 10.

Iedereen bedankt voor een geweldig weekeind...!!! • 26-04-2018

Aan het weer heeft het dus zeker niet gelegen maar ook organisatorisch kunnen we terugkijken op een grandioos weekeind. Richting de medewerkers geeft ik misschien maar een bescheiden indruk, ‘maar van binnen blij en genietend’ hoe alles weer op rolletjes loopt en iedereen zijn eigen draaiboek afwerkt. Niet op papier… nee, het zit allemaal in de hoofden geprent, ieder jaar weer. Samen hebben we het opnieuw geflikt met centraal middelpunt onze kantine waar eenieder zich telkens weer kan opladen om na een goeie pauzestop weer verder te gaan.

Een onvergetelijk weekend vol sfeer met demonstraties, oldtimers, livemuziek en veel saamhorigheid met een hoog “ons kent ons gehalte”. Alle ingrediënten die een geslaagd weekeind compleet maakten. Factoren die allemaal bepalend zijn voor het slagen van een evenement waren dit weekeind gewoon meer dan 100% geweldig…!

We danken daarbij alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers welke dit evenement tot groot formaat voor een breed publiek mogelijk maakten.

 

Namens de organisatie VC de Krum, BEDANKT…!!!
Stefan Adriaans