Deurne, januari 2024

Beste tractorliefhebbers

Vriendenclub de Krum organiseert in het weekend van 19, 20 en 21 april voor de tweeëntwintigste keer de Motorische Demo-Dagen. Het Showterrein is te vinden op de roemruchte locatie aan de Heesakkerweg te Asten. Het is onze organisatie een groot genoegen u ook dit jaar weer te verwelkomen.

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld oude tractoren, stationaire motoren en dergelijke tentoon te stellen. Voorwaarde is echter wel, dat de showmodellen vóór 1980 gebouwd zijn.

De inschrijving is gratis en groepen wordt gevraagd om hun aanmelding samen op te geven. Deelnemers met marktkramen kunnen ook inschrijven voor een gratis standplaats. Voor overnachtingsplaatsen kan alléén online worden aangemeld.

Bij aankomst moet men zich melden aan het secretariaat. Aanmelden, ontvangen van de polsbandjes e.d. kan alléén op vrijdag van 12 tot 22 uur en op zaterdag van 8 tot 12 uur. Buiten deze tijden zijn er géén polsbandjes meer op te halen, zus zorg dat u dit op tijd voor uw nakomende mededeelnemers/kampeerders hebt geregeld.

Verder is dit terrein van vrijdag op zaterdagnacht en van zaterdag op zondagnacht bewaakt door onze Security.

Ook bestaat het evenement als vanouds uit veel livemuziek. Op vrijdag trapt de Limburgse Rock ’n Roll feestband Trade Mark het weekend af, die met hun 37ste jaargang aan ervaring de juiste snaren weten te raken om er een ongekend oorverdovend feest van te maken. Zaterdag wordt het voor het tweede jaar op rij, met regioband Fiesta Orkesta een grote gezelligheid aan feest. Zondagmiddag is het weer Ready to rock met Roy Janssen Live on Stage met een super sfeer en alle herkenbare muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s. Uiteraard worden alle optredens het gehele weekend omlijst door de oer hechte DJ Peerke van Drive-in show Fiësta. De feesttent is op vrijdag en zaterdag van 20.00 uur tot 01.00 uur GRATIS toegankelijk. Zondag is deze van 10.00u tot 18.00u geopend. Volgens de huidige wetgeving geldt in deze gelegenheid een rookverbod en wordt er géén alcohol geschonken aan personen beneden de 18 jaar. Op de avonden hebben alleen bezoekers boven 18 jaar toegang.

Voor degene die willen blijven overnachten is er direct naast het showterrein een camping aanwezig, waar voor het nodige sanitair, douche en elektra gezorgd is. Let op: de kosten bedragen totaal € 50 per overnachtingsplaats en bij meer dan 4 personen betaalt u per standplaats € 10 per persoon extra. Voor de woonwagens bedragen de kosten vanaf dit jaar € 50 per standplaats, waarvoor er toiletten en douches als extra voorzieningen gerealiseerd worden. Voor beide overnachtingsplaatsen kan er alléén online worden ingeschreven en deze zijn pas gereserveerd wanneer de betaling vooraf per bank is voldaan. Naast de deelnemers moeten de overige kampeerders met naam en adres aanmelden, die bij aankomst aan het secretariaat allemaal een polsbandje ontvangen ‘waarmee men toegang krijgt tot het overnachtingsterrein’. Deze moeten persoonlijk afgehaald worden. De overnachtingsplaatsen zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar. Bij gezinnen zijn kinderen uitgezonderd en zij krijgen onder begeleiding t/m 12 jaar gratis toegang tot de overnachtingsplaatsen. Op deze plekken is barbecueën toegestaan, maar geen KAMPVUREN. Dit is op last van de Brandweer strikt verboden. Om 22.00u moet het rustig zijn. Het showterrein is op beide dagen geopend van 09.00u tot 18.00u.

“Attentie: Door plaatsgebrek is de camping NIET meer toegankelijk voor deelnemers wonende binnen de gemeente Asten…!“ En voor iedereen geldt, VOL=VOL. Neem de regels uit het Reglement goed door!

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met 06-53251808 of via e-mail info@vcdekrum.nl of vragen over inschrijvingen via inschrijven@vcdekrum.nl. Actuele berichtgeving en online inschrijven kan via www.vcdekrum.nl

U kunt inschrijven door bijgevoegd inschrijfformulier t/m uiterlijk 8 maart op te sturen t.a.v. Motorische Demo-Dagen, Kievitweg 2, 5976 PA Kronenberg. Online inschrijven verdient de voorkeur en kan via onze website. Schrijf tijdig in want VOL= VOL.

Met vriendelijke groet, namens Bestuur en Organisatie Vriendenclub de Krum, tot ziens op 19, 20 en 21 april.