Deurne, januari 2023

Beste tractorliefhebbers

Na de laatste show ‘waar we samen met jullie in vol ornaat nog de 20ste editie van ons evenement vierden’ is het enorm wennen om na jaren van stilte “2020-2021-2022” in 2023 weer een evenement te organiseren, maar… vier jaar later mogen we dan eindelijk weer! Daarom staat Vriendenclub de Krum op 14, 15 en 16 April voor de 21ste keer in de startblokken voor de Motorische Demo-Dagen. Hiermede zijn we onderweg naar ons 5e lustrum en daarom is het ons een groot genoegen u na jaren van enorme stilte vanaf dit jaar weer te verwelkomen! Het Showterrein is te vinden aan het welbekende adres Heesakkerweg 1 te Asten.

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld oude Tractoren, Stationaire motoren en dergelijke tentoon te stellen. Voorwaarde is echter wel, dat de showmodellen vóór 1978 gebouwd zijn.

De inschrijving is gratis en groepen wordt gevraagd om hun aanmelding samen op te sturen. Deelnemers met marktkramen kunnen ook inschrijven voor een gratis standplaats. Voor overnachtingsplaatsen kan alléén nog online worden aangemeld.

Bij aankomst moet men zich na het passeren van de ingangscontrole melden aan het secretariaat. Aanmelden, ontvangen van de polsbandjes e.d. kan alléén op vrijdag van 12 tot 22 uur en op zaterdag van 8 tot 12 uur.

Verder is dit terrein van vrijdag op zaterdagnacht en van zaterdag op zondagnacht bewaakt door onze Security.

De Motorische Demo-Dagen brengen uitgebreide randactiviteiten met zich mee, waaronder verschillende Live Bands in onze feesttent de revue zullen passeren. Op vrijdag trapt de Limburgse Rockcoverband Pigtail het weekend af. Zaterdag wordt het een grote gezelligheid en feest met regioband Fiesta Orkesta. Zondagmiddag is het weer Ready to rock met Roy Janssen Live on Stage met een super sfeer en alle herkenbare live muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s. Verder is er deze middag als Nostalgische gast DJ ook nog Frenkel Swinkels met Vinyl 70’, 80’ en 90’ muziek. De Live bands zijn vrijdag en zaterdag vanaf 20.00u GRATIS toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Alle live optredens worden het gehele weekend omlijst door DJ Peerke van Drive-in show Fiësta. De feesttent is voor het publiek geopend op vrijdag van 20.00u tot 01.00u, zaterdag van 10.00u tot 01.00u en zondag van 10.00u tot 18.00u. Volgens de huidige wetgeving geld in deze gelegenheid een rookverbod en wordt er géén alcohol geschonken aan personen beneden de 18 jaar. Op de avonden hebben alleen bezoekers boven 18 jaar toegang.

Voor degene die willen blijven overnachten is er is direct naast het showterrein een camping aanwezig, waar voor het nodige sanitair, douche en elektra gezorgd is. Let op: de kosten worden voortaan per overnachtingsplaats gerekend en bedragen totaal € 50 en bij meer dan 4 personen per standplaats betaald u € 10 extra per persoon. Voor de woonwagens bedragen de kosten € 10 waarvoor er ook extra voorzieningen gerealiseerd worden. Voor beide overnachtingplaatsen kan er in tegenstelling tot voorgaande jaren alléén nog online worden ingeschreven en deze zijn pas gereserveerd wanneer de betaling vooraf per bank is voldaan. Naast de deelnemer moeten de overige kampeerders met naam en adres aanmelden, welke bij aankomst aan het secretariaat allemaal een polsbandje ontvangen ‘waarmee men toegang krijgt tot het kampeerterrein’. Deze moeten persoonlijk afgehaald worden. De overnachtingsplaatsen zijn vanaf heden alleen nog toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar. Bij gezinnen krijgen kinderen onder begeleiding t/m 12 jaar gratis toegang tot de camping. Op deze camping is barbecueën toegestaan, maar geen KAMPVUREN. Dit is op last van de Brandweer strikt verboden. Om 22.00u moet het op de camping rustig zijn. Het showterrein is op beide dagen geopend van 09.00u tot 18.00u.

“Attentie: Door plaatsgebrek is de Camping NIET meer toegankelijk voor deelnemers wonende binnen de Gemeente Asten…!“ En voor iedereen geld, VOL=VOL. Neem de regels uit het Reglement goed door!

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met 06-53251808 of via email info@vcdekrum.nl. Actuele berichtgeving en online inschrijven kan via www.vcdekrum.nl.

U kunt inschrijven door bijgevoegd inschrijfformulier t/m uiterlijk 10 maart op te sturen t.a.v. Motorische Demo-Dagen, Kievitweg 2, 5976 PA Kronenberg. Lees op onze website de extra mogelijkheden m.b.t. online inschrijven. Schrijf tijdig in want VOL= VOL.

Met Vriendelijke groet, namens Bestuur en Medewerkers Vriendenclub de Krum,

tot ziens op 14, 15 en 16 April.