Attracties: Draaimolen Clown Springkussen Speurtocht

Tijdens het weekeind van de Motorische Demo-Degen zijn er vele attracties voor de allerkleinste op dit evenement met diversen speeltoestellen en activiteiten. Zo zijn er onder anderen een grote Zandbak, Springkussen, een Agrarische Speurtocht, Wipkippen, Traptractoren, de Clown die verschillende trucs uithaalt, de mogelijkheid om te worden geschminkt en een Grote Historische Draaimolen.

Agrarische Speurtocht (Speciaal voor de kinderen over het hele showterrein georganiseerd)

In deze agrarische speurtocht kom je alles aan de weet over het boerenleven “geïllustreerd met vele spellen en demonstraties krijgt iedere deelnemer aan deze tocht een mooie indruk waarmee de Agrariër zijn dagelijkse werkzaamheden verricht.” Aanmelden kan bij de kassa en op het terrein. De Agrarische Speurtocht wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd en is daarmee nog uitgebreider dan voorgaande jaren.

Op het terrein staan maar liefst twee springkussens en voor dit jaar hebben we een zeer speciale verassing want we hebben iets in petto wat in zijn geheel aan deze Tractorhow  zal zijn besteedt.

Op zondagmiddag vind er reeds vele jaren een Ballonnenwedstrijd plaats welke rond 14.00u in de middag zal starten.

Op zondagmiddag komt ballonnenclown Dico ook altijd weer eventjes langs met een mooie show vermaakt hij de jongste bezoekertjes in de partytent.

Meer te weten komen over Clown Dico en de vele activiteiten van Partyhome: www.party-home.nl

Wie er tijdens al deze activiteiten ook nog een beetje leuk bij wil lopen heeft de kans op te worden geschminkt. Want dit gebeurt letterlijk aan de lopende band met vele blijden gezichten tot gevolg.

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •